Vernieuwingsinspiratie

Ik help je graag met mijn “externe blik” te investeren.

Ieder mens en elke organisatie is anders en uniek.

Ieder mens en elke organisatie is anders en uniek. Er is sprake van eigen unieke talenten, kansen en mogelijkheden, maar door altijd op een bepaalde manier gewerkt te hebben, door zaken op altijd op bepaalde manieren in een structuur te hebben gezet, kunnen blinde vlekken ontstaan zijn. Ik help je als vernieuwingsinspirator graag met mijn “externe blik” te investeren in je eigen kracht of te innoveren in deze snel veranderende wereld. Om wat vast zat weer los te schudden. Afhankelijk van de vraag kom ik liefst met een op maat gesneden aanbod.
Op deze site zijn diverse mogelijkheden te vinden voor coaching, begeleidingstrajecten, vernieuwingsadvies, Ont-Moetingen, voice-over aanbod, enz. In een eerste kennismaking of (intake)gesprek verken ik graag exact waar jouw wensen of waar de wensen van jouw organisatie liggen. Tarieven zijn ook zoveel mogelijk op maat gesneden.

Tussentijds is een traject natuurlijk altijd bij te stellen of stop te zetten. Informeer gerust naar de mogelijkheden op maat!

Stel je vraag ook gerust per e-mail of vraag vrijblijvende informatie aan. Ik probeer zo snel mogelijk een antwoord te geven!

 

Vrijblijvend informatie aanvragen