De-Ontmoeting

EEN SAMENZIJN IN EEN MOOIE, INSPIRERENDE OMGEVING.

Een uniek samenzijn met mensen die dit aantrekt, zonder agenda.

Je neemt vooral jezelf mee en hieruit ontstaan in een ongedwongen samenzijn vaak prachtige gesprekken, ervaringen en leermomenten.


In 2019 bedachten Fer de Jong Jongert en ik “De-Ontmoeting”. Een uniek samenzijn met mensen die dit aantrekt, zonder agenda. Een samenzijn in een mooie, inspirerende omgeving waar mensen met elkaar in gesprek kunnen, met elkaar kunnen wandelen of wat er ook uit mag voortkomen. Durf jij het aan?


Ik weet het nog goed. We organiseerden De Ont-Moeting de eerste keer in Hilversum bij de Hoorneboeg. Een prachtige locatie op de Hilversumse Heide, waar mensen die dit aandurfden, met anderen die dit ook aantrok, vooral zichzelf mochten zijn. Er ontstonden prachtige nieuwe verbindingen.

Ga je naar een bijeenkomst van De Ont-Moeting die ik samen met Fer of die we in het klein ook afzonderlijk van elkaar organiseren, dan is een ding zeker: Je neemt vooral jezelf mee en hieruit ontstaan in een ongedwongen samenzijn vaak prachtige gesprekken, ervaringen en leermomenten.

Een Ont-Moeting zal over het algemeen alleen mensen aantrekken die zo’n open samenzijn aandurven. Ontmoet je mensen die jou aanspreken? Ontstaat er een duurzame verbinding? Probeer het eens uit en geef je op voor een volgende Ont-Moeting. Houd hiervoor “Actueel” in de gaten op de website.

 

Een open samenzijn aandurven.

Vrijblijvend informatie aanvragen